DRUHÉ NATÁČENÍ MNICHOV

15.-16.5.2015 jsme se s celým natáčecím týmem setkali tentokráte v nádherném prostředí Mnichova u Loun, kde započalo další natáčení rozhovorů s mystičkou Ivankou Adamcovou.

15.5.2015 v pátek jsme vyšplhali na kopec Oblík a náš kameraman Honza šel většinu cesty pozpátku, aby mohl natáčet rozhovor Ivanky a Maria. Bylo to úsměvné, ale díky tomu mohly vzniknout zajímavé filmové záběry z této cesty na kopec Oblík. Počasí nám přálo a cestou jsme potkávali pouze zvířata, celý kopec jsme měli pro sebe. Výhled do krajiny z tohoto místa je úžasný.

                                                                                                                 Foto Zdena Pollak

V sobotu 16.5.2015 jsme měli tu možnost se zůčastnit místního setkání na Rané, kde probíhal celodenní jarmark s ukázkou řemesel (zpracování ovčí vlny, tkaní, včelaření, poznávání přírodních vodních pramenů, výstava drobného domácích zvířectva a hry pro děti). Využili jsme tohoto setkání a natočili i zajímavé rozhovory s řemeslníky a odborníky. Bylo nádherné počasí a celé dopoledne jsme měli možnost na úpatí kopce Raná natáčet další povídání Ivanky a Maria.

                                                                                                         Foto Zdena Pollak

V tuto chvíli se natočený materiál zpracovává a připravuje se scénář k filmu. 

Děkujeme všem, kteří nás při tomto natáčení podporují a pomáhají při tvorbě pro Vás.