První natáčení Teplice

Dne 8. března 2015 se poprvé celý natáčecí tým setkal u mystičky Ivanky Adamcové v Teplicích a natočili jsme první materiály pro tvorbu firmu s pracovním názvem "Vše je dobré". Setkání u Ivanky doma bylo velmi příjemné a připravovali jsme i další postup tvoření pro Vás.

Kameraman a zvukař měli mnoho práce a toto první setkání a rozhovor s Ivankou se v tuto chvíli zpracovává a postupně vzniká scénář filmu.

Fotografie z prvního natáčení 8.března 2015 v Teplicích.

 Foto Dan Hrabal

 Foto Dan Hrabal

Ke spolupráci byla přizvána i nezisková organizace Příležitost k podání ruky o.s.. Tato nezisková organizace pomáhá vytvořit prostor pro chráněná místa pro lidi se zdravotním znevýhodněním. Lidé s handicapem, tak mohou najít pracovní uplatnění v chráněných dílnách neziskové organizace např. v Novém Městě nad Metují. Sdružení podporuje projekt natáčení filmu "Vše je dobré" určeného pro rozvoj a vzdělávání široké veřejnosti. www.pkpr.cz.

Režisér a scénárista filmu Mario Kubec děkuje všem, kteří se na filmu podílejí a i v přítomných okamžicích budoucích budou podílet a zapojí se do tvoření tohoto jedinečného díla.

Těšíme se na další setkání.